10 feb. 2011

Una Mica de Japó

Sopar a "Una Mica de Japó" és com sopar a casa, i moltes vegades gràcies al Take Away si que sopo a casa. Entrar-hi és com entrar a una casa japonesa instaurada a un antic local de Barcelona, i això fa que sobint et sentis tant a casa teva com a casa seva. La seva cuina et fa transformar en un autèntic golafre...
Recordo el primer cop com m'esperava trobar els típics plats de restaurant japonès com per exemple el suhi, i no va ser ben bé així, extranyats vam demanar concell a les tres fantàstiques persones que s'encarreguen del petit restaurant (que si pogués, asseguraria que són mare i fills), amb un català perfecte percert. 
El que transmeten durant les reiterades visites, és que la seva carta és cuina casolana japonesa i així ho hem viscut cada vegada que hi hem anat. Així doncs anar-hi és, i mai més ben dit, com baixar al bar de la cantonada a menjar quelcom... japonès, i jo, està clar, hi seguiré baixant.


La Gula és un pecat exquisit.


C/Aragó 104 (cantonada amb Compte Borrell)

6 comentarios:

  1. http://www.seriebcn.cat/2010/12/05/vida-urbana/una-mica-de-japo/?lang=es

    ResponderEliminar
  2. http://www.flickr.com/photos/encantadisimo/sets/72157608163685786/

    a internet trobareu nombroses entrades sobre el lloc

    ResponderEliminar
  3. Doncs, tal com ho expliques, m'han entrat ganes d'anar-hi.

    Enhorabona per la iniciativa del blog, la trobo molt encertada.

    ResponderEliminar
  4. La veritat és que és un lloc que passa totalment desapercebut i sense pretensions.
    M'agrada que s'esmenti als establiments de barri.

    ResponderEliminar
  5. tant de bo tingués un lloc així a prop de casa, hauré de fer una petita excursió per tastar aquest menjar casolà ;)

    ResponderEliminar